vrijdag 14 december 2012

the bright owl

finaly! I have completed my work for the bright owl!
http://thebrightowl.blogspot.be/
and what a strugle it was!
I could not make a snowflake that I liked!
I tryed and tryed.....
but at last....
this is it!!!
so  I give you (with proud)
my snowflake:


zo eindelijk is hij af!
mijn sneeuwvlok!
ik kreeg het maar niet voor elkar om een kleedje te vouwen waarvan ik dacht...ja! dit is wel wat!
maar het is toch gelukt en hier is hij dan

5 opmerkingen:

 1. I like the simplicity of only using a few tangles. Like what you did with the circles. The dark background makes them stand out.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. It is really striking. I know what you mean about struggling with the template - me too.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtige zendala. Dank je wel voor je lieve commentaar op mijn zendala nr 36. Dat inkleuren heb ik ook nog niet helemaal onder de knie hoor, maar ik heb wel veel gehad aan de inkleur les van ledenzer. De truc zit hem in het vele laagjes over elkaar heen kleuren, en de potloodkleuren op die manier met elkaar te vermengen ( blenden)
  Onder haar profiel verhaal heeft ze een link staan met alle woorden in een andere kleur. Als je hier op klikt kom je bij haar uitleg uit over hoe zij zon mooie kleuren krijgt. Uiteraard helpt een goede kleurpotlood ook al een eind in de richting. Ik ben ooit begonnen met gewoon de kleurpotloden van de kinderen, en kreeg hier toch niet zo'n mooie kleureffecten mee als ledenzer. Heb toen maar een doos prismacolor kleurpotloden aangeschaft, en ik moet zeggen, deze zijn uitermate prettig om mee te werken. Ze hebben maar een nadeel en dat is de prijs! Ik heb ze via internet gekocht bij mandalawinkel.nl.

  BeantwoordenVerwijderen